Advertisement

Κατερίνα Στεφανίδη Σχολια - Xryso H Stefanidh Kai Ashmenio H Kyriakopoyloy Sto Epi Kontw Leykaditika Nea Lefkada News : Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο αλλά έμειναν εκτός βάθρου.

Κατερίνα Στεφανίδη Σχολια - Xryso H Stefanidh Kai Ashmenio H Kyriakopoyloy Sto Epi Kontw Leykaditika Nea Lefkada News : Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο αλλά έμειναν εκτός βάθρου.. Την δεύτερη θέση κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στον πρώτο αγώνα της σειράς iaaf indoor tour που έγινε στη βοστώνη. Με το βλέμμα όλο και πιο ψηλά η κατερίνα. Ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοσή της αλλά την άφησε στην 4η θέση, αφού ο πήχης πήγε. Πηγαίνω στο τόκιο για να κερδίσω! Η κατερίνα στεφανίδη κατετάγη 4η στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο.

Σε μια γκρίζα περίοδο εκπροσωπεί πανάξια τη νέα γενιά αθλητών που με τα επιτεύγματά της τονώνει την εθνική μας περηφάνια. Ηταν στην κουζίνα του σπιτιού της στο φίνιξ της αριζόνα κι εγώ στο γραφείο μου. Δύο στα τρία μέτρησε η ελλάδα στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, αφού την πρόκρισή τους στον τελικό της πέμπτης (5/8) εξασφάλισαν οι κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου, σε. Την δεύτερη θέση κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στον πρώτο αγώνα της σειράς iaaf indoor tour που έγινε στη βοστώνη. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο αλλά έμειναν εκτός βάθρου.

Katerina Stefanidh Sportsaddict Gr A8lhtika Nea Ths 8rakhs
Katerina Stefanidh Sportsaddict Gr A8lhtika Nea Ths 8rakhs from sportsaddict.gr
Μόνο η κατερίνα στεφανίδη συνεχίζει από ελληνικής πλευράς τον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες, αφού η νικόλ κυριακοπούλου απέτυχε τρεις φορές στα 4,70 μέτρα. Από μικρή έμαθε να βάζει η ίδια τα όρια στον εαυτό της και σχεδόν πάντα έβλεπε… ψηλά. Πηγαίνω στο τόκιο για να κερδίσω! Λίγες ημέρες μετά τα 4,74 μέτρα στο μίτινγκ του ρίνο, η ελληνίδα ολυμπιονίκης σημείωσε επίδοση 4,71 μέτρα στη. Στην τιμητική 4η θέση ολοκλήρωσε την παρουσία της στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο η κατερίνα στεφανίδη. Ηνικόλ κυριακοπούλου τερμάτισε στην όγδοη θέση Σας λατρεύω έγραψε στα social media ο εμμανουήλ καραλής για τις κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Η κατερίνα στεφανίδη κατέχει από το 2017 το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4.91 μέτρα στο άλμα επί κοντώ και η συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες είναι κάτι παραπάνω από δέλεαρ για την ίδια.

« μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ….;

Η κατερίνα στεφανίδη έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στο τόκιο, άγγιξε το μετάλλιο, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή της (4,80μ.), αλλά έμεινε, τελικά, στην 4η θέση. Η κατερίνα στεφανίδη η οποία χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «η καλύτερη ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών», μετρά τη μία επιτυχία μετά την άλλη.η ίδια πάντως, παραμένει η… Από μικρή έμαθε να βάζει η ίδια τα όρια στον εαυτό της και σχεδόν πάντα έβλεπε… ψηλά. Η κατερίνα στεφανίδη κατέχει από το 2017 το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4.91 μέτρα στο άλμα επί κοντώ και η συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες είναι κάτι παραπάνω από δέλεαρ για την ίδια. Η κατερίνα στεφανίδη κατετάγη 4η στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016… Σας λατρεύω έγραψε στα social media ο εμμανουήλ καραλής για τις κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο αλλά έμειναν εκτός βάθρου. Πολύ ψηλά για την ακρίβεια! Να δούμε τα θύματα των γυναικοκτονιών σαν κόρες και αδερφές μας. Τέταρτη έμεινε στον τελικό του επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο κατερίνα στεφανίδη. Η κατερίνα στεφανίδη, όπως όλοι οι αθλητές, πόσο μάλλον οι αθλητές του επιπέδου της, προσπαθεί αυτό το διάστημα να περνάει όσο πιο δημιουργικά μπορεί το χρόνο της και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις για την έκβαση. Την δεύτερη θέση κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στον πρώτο αγώνα της σειράς iaaf indoor tour που έγινε στη βοστώνη. Καθώς τόσο η κατερίνα στεφανίδη όσο και η νικόλ κυριακοπούλου, πέτυχαν επιδόσεις που τις έστειλαν στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Η κατερίνα στεφανίδη, όπως όλοι οι αθλητές, πόσο μάλλον οι αθλητές του επιπέδου της, προσπαθεί αυτό το διάστημα να περνάει όσο πιο δημιουργικά μπορεί το χρόνο της και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις για την έκβαση. « μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ….; Πολύ ψηλά για την ακρίβεια! Και η απόσταση που μας χώριζε μεγάλη: Με το βλέμμα όλο και πιο ψηλά η κατερίνα.

Katerina Stefanidh Trith Ston Kosmo Me Alma 4 85m Ellines Com
Katerina Stefanidh Trith Ston Kosmo Me Alma 4 85m Ellines Com from www.ellines.com
Σας λατρεύω έγραψε στα social media ο εμμανουήλ καραλής για τις κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Η κατερίνα στεφανίδη έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στο τόκιο, άγγιξε το μετάλλιο, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή της (4,80μ.), αλλά έμεινε, τελικά, στην 4η θέση. Καθώς τόσο η κατερίνα στεφανίδη όσο και η νικόλ κυριακοπούλου, πέτυχαν επιδόσεις που τις έστειλαν στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε τα 4.55 και θα είναι μια. Σε μια γκρίζα περίοδο εκπροσωπεί πανάξια τη νέα γενιά αθλητών που με τα επιτεύγματά της τονώνει την εθνική μας περηφάνια. Η κατερίνα στεφανίδη προσπάθησε να ανέβει στο βάθρο, αλλά τελικά έπιασε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί. Ηταν στην κουζίνα του σπιτιού της στο φίνιξ της αριζόνα κι εγώ στο γραφείο μου. Να δούμε τα θύματα των γυναικοκτονιών σαν κόρες και αδερφές μας.

Το άλμα στο 4,80 μ.

Η κατερίνα στεφανίδη κατετάγη 4η στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο. Ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοσή της αλλά την άφησε στην 4η θέση, αφού ο πήχης πήγε. Τέταρτη έμεινε στον τελικό του επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο κατερίνα στεφανίδη. Η κατερίνα στεφανίδη κατετάγη 4η στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016… Και η απόσταση που μας χώριζε μεγάλη: Σας λατρεύω έγραψε στα social media ο εμμανουήλ καραλής για τις κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Με το βλέμμα όλο και πιο ψηλά η κατερίνα. Μόνο η κατερίνα στεφανίδη συνεχίζει από ελληνικής πλευράς τον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες, αφού η νικόλ κυριακοπούλου απέτυχε τρεις φορές στα 4,70 μέτρα. Να δούμε τα θύματα των γυναικοκτονιών σαν κόρες και αδερφές μας. Στην τιμητική 4η θέση ολοκλήρωσε την παρουσία της στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο η κατερίνα στεφανίδη. Η άλλη όψη της κατερίνας στεφανίδη. Η κατερίνα στεφανίδη προσπάθησε να ανέβει στο βάθρο, αλλά τελικά έπιασε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο έμεινε στη μάχη για.

Σας λατρεύω έγραψε στα social media ο εμμανουήλ καραλής για τις κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε τα 4.55 και θα είναι μια. Την τέταρτη θέση κατέλαβε στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο η κατερίνα στεφανίδη, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση με άλμα στα 4,80 μέτρα. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο έμεινε στη μάχη για. Μεγαλο αλμα η στεφανίδη στα 4,70μ (video) τα κατάφερε με τη τρίτη προσπάθεια η κατερίνα στεφανίδη και πλέον βρίσκεται στη 4η θέση

Katerina Stefanidh Oyte 3erw Poia Einai H Aygh Poso Mallon Na Asxolh8w Iscreta Gr
Katerina Stefanidh Oyte 3erw Poia Einai H Aygh Poso Mallon Na Asxolh8w Iscreta Gr from iscreta.gr
Η κατερίνα στεφανίδη κατετάγη 4η στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο. Έχει ρεκόρ 4.86 μέτρα στον ανοιχτό και 4.90 μέτρα στον. Μόνο η κατερίνα στεφανίδη συνεχίζει από ελληνικής πλευράς τον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες, αφού η νικόλ κυριακοπούλου απέτυχε τρεις φορές στα 4,70 μέτρα. Μεγαλο αλμα η στεφανίδη στα 4,70μ (video) τα κατάφερε με τη τρίτη προσπάθεια η κατερίνα στεφανίδη και πλέον βρίσκεται στη 4η θέση Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε τα 4.55 και θα είναι μια. Με το βλέμμα όλο και πιο ψηλά η κατερίνα. Η άλλη όψη της κατερίνας στεφανίδη. Η κατερίνα στεφανίδη προσπάθησε να ανέβει στο βάθρο, αλλά τελικά έπιασε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί.

Μάλιστα, όπως συνέβη και στα 4,50, η στεφανίδη.

Έχει ρεκόρ 4.86 μέτρα στον ανοιχτό και 4.90 μέτρα στον. Ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοσή της αλλά την άφησε στην 4η θέση, αφού ο πήχης πήγε. Τέταρτη έμεινε στον τελικό του επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο κατερίνα στεφανίδη. Το άλμα στο 4,80 μ. Ζήτησε από την πρωταθλήτρια του επί κοντό, κατερίνα στεφανίδη, να στείλει… ένα γράμμα στον νεαρότερο εαυτό της. H κατερίνα στεφανίδη (γεννημένη στις 4 φεβρουαρίου 1990), αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, διαγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012. Σε μια γκρίζα περίοδο εκπροσωπεί πανάξια τη νέα γενιά αθλητών που με τα επιτεύγματά της τονώνει την εθνική μας περηφάνια. Η άλλη όψη της κατερίνας στεφανίδη. Με το βλέμμα όλο και πιο ψηλά η κατερίνα. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε τα 4.55 και θα είναι μια. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Η κατερίνα στεφανίδη προσπάθησε να ανέβει στο βάθρο, αλλά τελικά έπιασε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί. « μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ….;

Posting Komentar

0 Komentar